Folketinget

Jeppe Jakobsen, Dansk Folkeparti

-Sæt Sjælland i centrum!

Det arbejder jeg med i Folketinget

 

Ordfører for beredskab og hjemmeværn.

 

Medlem af Sundhedsudvalget

Medlem af Forsvarsudvalget

Medlem af Grønlandsudvalget

 

Forsvar:

Forsvaret er Danmarks forsikring. Uden et stærkt forsvar er Danmark prisgivet. Derfor skal vi sikre at forsvaret er både godt uddannet, og tilstede i hele Danmark! Tiden er nu til at vi stopper nedskæringer i Forsvaret, og ser på en fremtidssikring.

Vi skal tage hånd om vores soldater. De skal sikres en ordentlig uddannelse, ordentlig udrustning og der skal tages hånd om vores veteraner når de kommer hjem.

 

Sundhed:

Vi har en stor geografisk ulighed i Sundhed. Det kan ikke være rimeligt, at dit postnummer skal afgøre om du får den behandling du har krav på inden for de tidsfrister der er sat. Det skal der laves om på. Det skal blandt andet ske igennem en lukning af regionerne, da de bidrager til uligheden.

Det skal sikres at lægemanglen stoppes. Det skal ske igennem et øget optag på lægeuddannelsen, samt tiltag som skal sikre at lægerne også vælger provinsen til.

 

Lokalt:

Jeg føler at jeg som lokalvalgt folketingsmedlem har et særligt ansvar for at holde et vågent øje med Region Sjælland, og måske i særlig grad Nordvestsjælland, som ofte overses. Jeg holder fokus på arbejdspladser, uddannelsesmuligheder og infrastruktur.

________________________________________________________________________________

 

Jeppe Jakobsen - Tlf: 3337 5142 - email: jeppe.jakobsen@ft.dk