Folketinget

Jeppe Jakobsen, Dansk Folkeparti

-Der er så meget vi skal passe på!

Det arbejder jeg med i Folketinget

 

Ældreordfører og ordfører for veteraner.

 

Medlem af Sundheds- og ældreudvalget

Medlem af Forsvarsudvalget

Medlem af Beskæftigelsesudvalget

 

Ældre:

Den ældre generation har skabt det Danmark vi kender, og det skylder vi dem tak for. Derfor skal vi have en ældreomsorg i Danmark som er kendetegnet ved respekt om den enkelte og den enkeltes værdighed. Der skal være de nødvendige hænder til at levere plejen, det er er alfa og omega i forhold til at kunne sørge for en ordentlig ældreomsorg. Man skal kunne leve livet hele livet, og ikke blot "holdes i lives". Der skal være plads til det den enkelte sætter pris på i livet, uanset om det er god mad, musik eller naturen.

 

Veteraner:

Vores veteraner skylder vi en særlig tak. De har påtaget sig en vanskelig opgave, og trådt frem for at sikre fred og frihed. Det skal vi blive bedre til at hylde dem for. Samtidigt skal vi række en hånd frem til dem der har brug for hjælp på grund af de skader på krop eller sind som krigen gav. I krigen arbejder soldaterne med et mantra der hedder at ingen efterlades, som samfund skal vi sørge for at det også gælder når de kommer hjem.

 

Lokalt:

Jeg føler at jeg som lokalvalgt folketingsmedlem har et særligt ansvar for at holde et vågent øje med Region Sjælland, og måske i særlig grad Nordvestsjælland, som ofte overses. Jeg holder fokus på arbejdspladser, uddannelsesmuligheder og infrastruktur.

________________________________________________________________________________

 

Jeppe Jakobsen - Tlf: 3337 5142 - email: jeppe.jakobsen@ft.dk