Personen bag politikeren

Jeppe Jakobsen, Dansk Folkeparti

-Der er så meget vi skal passe på!

Personen bag politikeren


Her vil jeg prøve at beskrive hvem er jeg er som person, når jeg ikke er politiker.


Jeg er opvokset i Nordvestsjælland, jeg har boet her i over 20 år. Først i området omkring Regstrup, sidenhen i Kalundborg og nu er jeg bosat lidt syd for Mørkøv.


Privat er jeg gift med Anne, og papfar til Emmet.


Jeg er uddannet officer i Hæren, men forlod Hæren da tidspresset fra min politiske karriere blev for stort. Derfor blev jeg pædagogmedhjælper i en børnehave i den lille by Undløse i Holbæk kommune. Jeg har altid arbejdet med mennesker og udvikling af mennesker. Lige fra jeg som yngre trænede et håndboldhold, over et fast vikariat i en folkeskole, til arbejdet med unge soldater i hæren og sidst med børnene i børnehaven. Jeg elsker at se menneske vokse og udvikle sig, og det at kunne bidrage til den proces er fantastisk.


Min fritid bruger jeg på min familie og min have. Jeg har desuden for nyligt taget jagttegn, og jeg nyder den intense naturoplevelse jagten er. Når jeg rammer noget, elsker jeg at lave god mad ud af det, og generelt er køkkenet nok mit yndlingsrum derhjemme, hvor også havens bær og frugter syltes, mostes og henkoges.


________________________________________________________________________________


Jeppe Jakobsen - Tlf: 3337 5142 - email: jeppe.jakobsen@ft.dk